Selectați Pagina

Aplicația Tricolorii, locul unde ești cel mai aproape de naționala României

Aplicația Tricolorii, locul unde ești cel mai aproape de naționala României
Distribuiţi ştirea!

Federația Română de Fotbal vă prezintă Tricolorii, locul în care suporterii români sunt cel mai aproape de echipele naționale.Gratuită și cu o interfață ușor de utilizat, aplicația Tricolorii îi teleportează pe suporteri în culisele naționalelor noastre.

Descărcarea și instalarea aplicației

Aplicația este disponibilă pentru descărcare în App Store (iOS) și Google Play (Android). Pentru a putea folosi aplicația, utilizatorii trebuie să își creeze cont cu adresa de e-mail sau să folosească un cont FRF.tv deja existent.

Principalele funcționalități ale aplicației:

  • materiale exclusive din cantonamentul și “culisele” naționalelor
  • știri în premieră
  • concursuri și premii speciale
  • platforma FRF TV integrată – userii pot urmări în premieră videoclipuri interactive și meciuri live
  • posibilitatea ca userii să comunice cu jucătorii și să vadă o zi din viața lor
  • Ghidul suporterului la EURO 2024

Peluza Tricoloră – concursuri și premii

În categoria Peluza Tricoloră, userii participă la quizz-uri și predicții, votează jucătorul meciului, tricolorul lunii și golul anului, adună puncte în clasament, iar la final de an intră în cursa pentru marele premiu: o experiență unică, plecarea cu charter-ul echipei naționale la un meci în deplasare.

Pe lângă marele premiu, suporterii au șansa să câștige multe alte premii, precum tricouri de joc semnate de jucători, bilete la meciuri și treninguri de prezentare.

Categoria EURO, disponibilă în aplicația Tricolorii

Aplicația Tricolorii are o categorie specială dedicată EURO 2024, care cuprinde toate informațiile utile atât pentru suporterii români care vor susține echipa națională în Germania, cât și pentru cei din România și din alte țări.

Pe durata Campionatului European, aplicația va îndeplini rolul de ghid pentru suporterii români care vor merge la meciuri în Germania.

Aplicația conține hărțile cu punctele de interes din fiecare oraș în care România va disputa meciurile: stadion, punctele de întâlnire pentru Fan Walk și zonele în care se găsesc cornerele României din Fan Zone-ul oficial UEFA.

Suporterii găsesc aici toate detaliile despre accesibilitatea și traseele către stadion, rețea de transport, telefoane utile și orice alte informații necesare pentru călătoria la EURO.

Tot în categoria EURO, suporterii află cele mai noi știri despre parcursul României la Campionatul European, cu programul și rezultatele actualizate, socializează cu ceilalți fani, participă la concursurile speciale și au șansa să câștige premii deosebite.

Ne vedem în aplicația Tricolorii!

 

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Case Pariuri Online

Pariuri Sportive online

Reclamă

Case de pariuri online din Romania

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

RSS Ştiri gonews.ro