Selectați Pagina

Antrenorul Milan Mitrovic pune înfrângerea surprinzătoare pe pauza lungă de campionat

Antrenorul Milan Mitrovic pune înfrângerea surprinzătoare pe pauza lungă de campionat
Distribuiţi ştirea!

Una dintre cele mai surprinzătoare înfrângeri din ultimul timp pentru FC Argeș pe teren propriu nu a picat prea bine pentru antrenorul Milan Mitrovic, care a căutat să găsească motivele căderii inexplicabile a jucătorilor săi.

Concluzia este că echipa nu a avut concentrarea necesară din cauza întreruperii campionatului. Liga Națională de Baschet Masculin Mozzart Bet a fost în pauză timp de 3 săptămâni pentru a da ocazia echipei naționale să joace în precalificările FIBA EuroBasket 2025. În plus, nu este de neglijat nici ambiția oaspeților de la CSM Petrolul Ploiești de a-și lua revanșa după înfrângerea drastică suferită în urmă cu o lună și jumătate în Cupa României:

“Vreau să transmit felicitări echipei din Ploiești. Am fost puțin speriat înaintea meciului întrucât știam că i-am învins într-o manieră categorică în Cupă, iar ei pot avea răspunsul. Din păcate pentru noi, l-au avut. Sunt dezamăgit de concentrarea care nu a existat la jucătorii mei. Nu am avut conexiuni deloc inspirate în atac, procentajul aruncărilor nu a fost ceea ce ne dorim, iar numărul paselor decisive nu a atins nivelul echipei noastre.
Din punct de vedere al psihicului, a fost cel mai dificil meci de până acum și spun asta deoarece am avut o pauză lungă cu trei săptămâni dedicate echipelor naționale, doi jucători plecați acolo și câteva mici accidentări. Astfel, intensitatea antrenamentelor nu a fost cea cu care suntem obișnuiți. E cumva normal, dar dureros”.

Antrenorul echipei FC Argeș speră ca jucătorii să își ia la rândul lor revanșa în meciul din etapa viitoare, de la Tg. Jiu.

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamă

Reclamă

Case Pariuri Online

Pariuri Sportive online

Reclamă

Case de pariuri online din Romania

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

www.alternativo.ro

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

RSS Ştiri sportive TVR