Selectați Pagina

Antrenorul Bogdan Paul prinde curaj: „Mi-aș dori foarte mult să intrăm în play-off”

Antrenorul Bogdan Paul prinde curaj: „Mi-aș dori foarte mult să intrăm în play-off”
Distribuiţi ştirea!

După un tur de campionat cu doar 2 victorii (la Cluj-Napoca și Bacău), dar și cu multe meciuri echilibrate dar pierdute, anul 2023 și returul Diviziei A1 au început bine. Echipa s-a întărit cu o jucătoare valoroasă, a mai recuperat din numeroasele indisponibilități și a pornit cu dreptul: o nouă victorie cu Bacăul.

În ciuda faptului că a pierdut un set în meciul de ieri cu CSM Știința Bacău, opinia generală este că echipa FC Argeș Volei a arătat mai bine decât în tur. Meritul este al colectivului tehnic, care continuă să lucreze la omogenizarea lotului și la stabilirea relațiilor de joc, dar și al noii achiziții, Sorina Miclăuș, care a adus de la CSM Volei Alba Blaj o mentalitate de campioană: „Mă simt foarte bine la noua echipă, chiar m-am integrat bine și m-am acomodat destul de repede. Mă bucur că pot să joc și a fost o ocazie bună ca să ne cunoaștem cât mai bine”, a declarat voleibalista cu părul roșu.

După ce a egalat Craiova la puncte (10), antrenorul Bogdan Paul este și el mult mai încrezător și chiar visează la play-off acum. Optimismul tehnicianului piteștean este legat și de faptul că în această lună FC Argeș Volei mai are programate două meciuri acasă: cu Dinamo București (pe 25 ianuarie) și U-NTT Data Cluj (pe 28 ianuarie).

A fost un meci disputat, chiar dacă echipa adversă a intrat în joc din setul 3. Nu am reușit să contracarăm problemele pe care le-au pus pe parcursul setului 3, am preluat foarte prost și de aici ne-am dezechilibrat. Dar cred că per-total am reușit să dominăm meciul de la cap la coadă și să obținem o victorie pe care, teoretic, o așteptam. Mi-aș dori foarte mult să putem să intrăm în play-off. Mai sunt meciuri de jucat vom vedea exact ce se va întâmpla”.

 

 

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamă

Reclamă

Case de pariuri online din Romania

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

www.alternativo.ro

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

RSS Ştiri sportive TVR