Selectați Pagina

Anghel Iordănescu: „Nu dorim să jucăm defensiv, vrem să jucăm echilibrat”

Anghel Iordănescu: „Nu dorim să jucăm defensiv, vrem să jucăm echilibrat”
Distribuiţi ştirea!

     Selecționerul echipei naționale a României a declarat la conferința oficială de dinaintea meciului cu Franța că România va fi supusă unei presiuni imense în startul jocului. 

    Selecționerul echipei naționale a României a declarat la conferința oficială de dinaintea meciului cu Franța că România va fi supusă unei presiuni imense în startul jocului. „Ne așteptăm ca Franța să înceapă meciul în forță, e clar că va fi o presiune mare, fiindcă deschid competiția și joacă în fața propriilor spectatori. Noi avem doar un singur jucător care a mai evoluat la un turneu final european”. 


     Anghel Iordănescu știe că echipa noastră națională este considerată una defensivă, dar își avertizează adversarii că nu se vor apăra tot meciul. Ba, chiar va încerca să surprindă pe atac, mizând pe problemele din apărarea lui Didier Deschamps, relevate în amicalul cu Camerun: „I-am pregătit pe jucători, au și ei experiența pentru a trece peste presiune, peste dominarea la care vom fi supuși. Nu dorim să jucăm defensiv, vrem să jucăm echilibrat și vrem să punem probleme, mai ales că în defensivă și Franța are probleme”. 

     În continuare, Denis Alibec și Florin Andone suferă în urma accidentărilor la mâini, dar staful medical asigură că ei sunt apți de joc și pot fi folosiți în meciul cu Franța. 

„O echipă nu de milioane, ci de sute de milioane”

     Înainte de antrenamentul oficial, primul pe stadionul St. Denis, Iordănescu a făcut și o scurtă radiografie a jucătorilor gazdă, pe care îi vede favoriți la câștigarea titlului, alături de cei din naționala Germaniei. „E clar că Franța e favorită. Jocul lor, să fim sinceri, beneficiază de jucători de mare valoare și calitate, care au jucat în Champions Ligue și Europa League. E o echipă nu de milioane, ci de sute de milioane de euro”. În ciuda valorii adversarilor, selecționerul tricolorilor a dat asigurări că România se va ridica prin joc la nivelul arătat de Franța.

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamă

Reclamă

Case de pariuri online din Romania

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

www.alternativo.ro

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

RSS Ştiri sportive TVR