Selectați Pagina

Andrei Prepeliţă : „Sper ca de această dată să începem cu dreptul noul sezon competiţional”

Andrei Prepeliţă : „Sper ca de această dată să începem cu dreptul noul sezon competiţional”
Distribuiţi ştirea!

FC Argeş începe ediţia 2022-2023 a Superligii pe arena proprie, urmând să primească vizita celor de la UTA, sâmbătă, 16 iulie, cu începere de la ora 18:30, iar meciul a fost prefaţat de Andrei Prepeliţă, antrenorul principal al argeşenilor şi de experimentatul fundaş Marius Constantin, cei doi fiind prezenţi la conferinţă de presă organizată astăzi.

Tânărul tehnician al alb-violeţilor speră să înceapă cu dreptul noua ediţie de campionat: „Suntem în fața primei etape. Ne-am antrenat bine în cele cinci săptămâni de pregătire. Am adus o serie de fotbaliști noi. Sper ca la ora jocului să fim în formă și să obținem victoria. Ne dorim acest lucru, e important cum începem. Vom face totul să câștigăm acest meci. UTA a schimbat câțiva jucători. Pe unii dintre ei îi știu, ceilalți sunt fotbaliști străini. Am văzut două meciuri amicale ale adversarului. Am făcut și o analiză pe care o vom prezenta jucătorilor noștri. Omogenitatea nu o putem câștiga în câteva săptămâni. Ne-am dorit concurență pe toate posturile. Până sâmbătă vom decide și primul unsprezece. Avem toți jucătorii la dispoziție. Pot spune că Ilie Poenaru nu ne-a surprins cu nimic. Știm stilul lui de joc de la Clinceni și Mediaș. UTA este o echipă de tradiție care are ca obiectiv play-off-ul, la fel ca și noi”.

Marius Constantin a fost transferat în această vară de FC Argeş şi se speră ca experienţa lui să aducă plusul de siguranţă în compartimentul defensiv: „Îmi doresc să fiu sănătos și să am evoluții cât mai bune în cadrul echipei. Sunt sigur că dacă vom presta un joc solid și cu o atitudine bună, lumea va veni la stadion. Nu știu dacă trebuie să ne gândim la play-off. Trebuie să vedem cum începem campionatul. Sunt mulți jucători noi, iar omogenitatea nu se creează de pe o zi pe alta. Ne-am antrenat bine și așteptăm cu nerăbdare începerea sezonului. Cu respectarea sarcinilor de joc, vom reuși. Vom trata fiecare meci doar la victorie. Asta nu înseamnă că dacă vom ajunge în play-off ne vom da la o parte”.

Andrei Prepeliţă îşi doreşte un rezultat pozitiv la debutul în noul sezon

În urmă cu două sezoane argeşenii au pierdut cu 2-3 în faţa lui FC Botoşani ( acasă), iar în campionatul precedent startul a fost tot unul cu stângul, în acel 0-1 cu Universitatea Craiova. În acest context antrenorul celor de la FC Argeş speră că de această dată rezultatul va fi unul în favoarea elevilor săi. Echipa piteşteană a adus în această vara 15 jucători noi, astfel că relaţiile de joc se vor îmbunătăţi în timp şi cu siguranţă în primele runde jocul nu va fi la nivelul aşteptărilor. Prepeliţă e conştient de faptul că suporterii nu vor avea totuşi răbdare şi în acest context rezultatele pozitive vor conta până la urmă.Nu sunt probleme medicale în lotul argeşenilor şi poate fi aliniat cel mai bun 11, însă antrenorul Andrei Prepeliţă a menţionat faptul că jucătorii veniţi pe ultima sută de metri e posibil să fie menajaţi, cu trimitere cel mai probabil către camerunezul Garita.

Care sunt transferurile verii la FC Argeş

 

Argeşenii au remaniat lotul de jucători, mai ales după parcursul sub aşteptări din play-off, iar transferurile sunt următoarele:  Cătălin Straton (32 ani, portar), Marius Constantin (37 ani, fundaș central), Dorian Bertrand (29 ani, mijlocaș stânga), Julio Donisa (28 ani, atacant), Andreias Calcan (28 ani, mijlocaș stânga), Antonio Jakolis (30 ani, extremă), Fabio Vianna (23 ani, fundaș stânga), Mike Cestor (30 ani, fundaș central), Enzo Celestine (24 ani, atacant), Tony Njike (24 ani, mijlocaș central defensiv), Bryan Alceus (26 ani , mijlocaș central), Răzvan Covaci (18 ani – mijlocaș central), Ramon Gașpar (19 ani – mijlocaș ofensiv) ,  Vlad Mihai Domșa (18 ani – mijlocaș ofensiv) şi  Paul Arnold Garita (27 ani- atacant).

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamă

Reclamă

Case Pariuri Online

Pariuri Sportive online

Reclamă

Case de pariuri online din Romania

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

www.alternativo.ro

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

RSS Ştiri sportive TVR