Argeș Sport

Acasă

 Breaking News

Ana Maria Vacariu reprezintă Mioveniul la CE de handbal Under 19

Ana Maria Vacariu reprezintă Mioveniul la CE de handbal Under 19
iulie 28
23:51 2017

Naționala feminină sub 19 ani a României participă la Campionatul European de handbal din Slovenia, unde a disputat deja două jocuri.
Joi, în prima confruntare, România a pierdut cu 26-21 în fața Ungariei, iar în meciul jucat astăzi cu Suedia, jucătoarele noastre s-au impus cu 26-23. La pauză scorul era favorabil nordicelor, însă jucătoarele pregătite de Ion Crăciun au revenit și s-au impus în cele din urmă.

Următorul meci e programat pe 30 Iulie cu reprezentativa Olandei. Din naționala țării noastre face parte și o jucătoare de la CS Dacia Mioveni, este vorba de Ana Maria Văcariu.

Prezentă de mai bine de 10 ani în lumea handbalului românesc (cu prima legitimare la CSS 4 București, ulterior la CSM Ploiești și în prezent la MIOVENI), Ana Maria Vacariu, a hotărât și a ales orașul Mioveni atât pentru continuarea activității handbalistice, cât și pentru continuarea studiilor.

Delegația României la CE sub 19 ani:
JUCĂTOARE: Banciu Alexandra, Badea Alexandra, Bucur Daria, Petruș Raluca, Hossu Daciana, Panaite Andreea, Nagy Elena, Kelemen Raluca, Popescu Teodora, Tecar Andreea, Târcă Sorina, Severin Alexandra, Verde Narcisa, Leuștean Ionela, Gijulete Ana Maria, Lăcătuș Claudia, Văcariu Ana.

STAFF: Crăciun Ion (Antrenor principal), Jaume Fort (Antrenor secund), Lavinia Vlangar (asistent), Gigiu Cristinel (Maseur), Florentina Toniță (Psiholog), Nicoleta Alexandrescu (conducător delegație), Bogdan Petrescu (video analist)

Un deceniu de la ultima medalie

România ocupă un prestigios loc 3 în clasamentul general all-time al medaliilor la CE tineret după Danemarca și Rusia. Campioană europeană în 1998 în Slovacia cu o generație din care făceau parte Aurelia Brădeanu, Cristina Vărzaru și Valeria Motogna, România repeta performanța doi ani mai târziu în Franța cu o echipă în care străluceau Ionela Gâlcă, Valentina Elisei sau Tereza Tamaș. Ultima medalie la un Campionat European de Tineret datează însă din 2007, atunci când echipa condusă în teren de Cristina Neagu cucerea medalia de bronz.

Distribuiți, vă mulțumim !

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment

Aveți vreun comentariu de făcut ?

LIVE goFM.ro

Pentru emisia GO, da-ti click pe „play” si asteptati cateva momente.Va multumim pentru intelegere.

Publicitate Adsense

Publicitate

Liga 1

Sondaj

Va învinge Unirea Bascov pe Vedița Colonești în barajul pentru Liga 3 ?

  • DA (81%, 13 Votes)
  • NU (19%, 3 Votes)

Total Voters: 16

Loading ... Loading ...

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Translation

Caută în site

PUBLICITATE

Arhivă ştiri Argeş Sport

PUBLICITATE

Publicitate

Publicitate

PUBLICITATE

PUBLICITATE

Arges-Sport.ro pe Twitter