Argeș Sport

Acasă

 Breaking News

Ana Dumitrescu, câștigătoare a unui concurs de fitness pe Coasta de Azur

Ana Dumitrescu, câștigătoare a unui concurs de fitness pe Coasta de Azur
mai 09
10:43 2018

Piteșteanca Ana Dumitrescu a dominat categoric concursul de fitness “Bikini & Men’s PHYSIQUE”, desfășurat la Nisa în organizarea unui titan al acestui sport, Eric Favre! Ana a câștigat la trei categorii, dovedind că este atât extrem de frumoasă, cât și foarte bine pregătită fizic.

“Sunt câștigătoarea concursului “Bikini & Men’s PHYSIQUE” organizat de Eric Favre pe Coasta de Azur, în orașul Nisa: câștigătoarea categoriei <sub 1m65>, câștigătoarea tuturor categoriilor (au fost 3 categorii: <sub 1m65>, <peste 1m65> și <Master +35 ani>) și câștigătoarea după votul publicului. În urma concursului am câștigat o vacanță în Tahiti pe 29 iunie și inclusiv clasificarea pentru următoarea competiție ce se va desfășura în Tahiti”, a declarat în exclusivitate pentru Argeș Sport Ana Dumitrescu.

Piteșteanca este absolventă Masterand a Universității “Nice Sophia Antipholis” de la Nisa, locuiește și muncește în Monaco la “World Class Fitness Club” și este fiica cunoscutului antrenor piteștean de atletism Valentin Coroja.

Iată ce a declarat Ana Dumitrescu pentru portalul arges-sport.ro după ce a realizat această performanță: ”Este al doilea contact al meu cu o astfel de competiție după prima participare la IFBB Monaco (International Federation of bodybuilding and Fitness ) în urmă cu 3 săptămâni . Am decis să particip la următoarea competitie chiar dacă eram destul de obosita. Eric Favre ” Bikini & Men’s Physique” este o competiție extraordinară cu o organizare excepțională cu un număr de peste 40 de concurente .Culturismul / fitness-ul nu sunt sporturi de ” duminică ” Pregătirea pentru o astfel de competiție necesită o foarte mare disciplină , sacrificii și multa muncă în sala de sport și cel mai important, un mental de fier  . Sportul este pasiunea mea , este un stil de viata. Este modul prin care eu imi exprim sentimentele”.

 

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment

Aveți vreun comentariu de făcut ?

Susține proiectul Argeș-Sport.ro

Avem nevoie și de susținerea dvs pentru a îmbunătăți siteul Argeș Sport din toate punctele de vedere.

Mulțumim !

Calendar sportiv

  1. CSU Pitești – Minaur Baia Mare

    18 octombrie/17:30 EEST

Clasament liga 2

Latest soccer data here. Currently getting information from info source.

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Caută în site

Publicitate

Publicitate Adsense

Publicitate

Publicitate Adsense

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Translation

PUBLICITATE

Arhivă ştiri Argeş Sport

Publicitate

PUBLICITATE

PUBLICITATE

Arges-Sport.ro pe Twitter

Publicitate

%d blogeri au apreciat: