arges-sport.ro Web analytics

Ana Dumitrescu, câștigătoare a unui concurs de fitness pe Coasta de Azur – Argeș Sport

Argeș Sport

Acasă

 Breaking News

Ana Dumitrescu, câștigătoare a unui concurs de fitness pe Coasta de Azur

Ana Dumitrescu, câștigătoare a unui concurs de fitness pe Coasta de Azur
mai 09
10:43 2018

Piteșteanca Ana Dumitrescu a dominat categoric concursul de fitness „Bikini & Men’s PHYSIQUE”, desfășurat la Nisa în organizarea unui titan al acestui sport, Eric Favre! Ana a câștigat la trei categorii, dovedind că este atât extrem de frumoasă, cât și foarte bine pregătită fizic.

„Sunt câștigătoarea concursului „Bikini & Men’s PHYSIQUE” organizat de Eric Favre pe Coasta de Azur, în orașul Nisa: câștigătoarea categoriei <sub 1m65>, câștigătoarea tuturor categoriilor (au fost 3 categorii: <sub 1m65>, <peste 1m65> și <Master +35 ani>) și câștigătoarea după votul publicului. În urma concursului am câștigat o vacanță în Tahiti pe 29 iunie și inclusiv clasificarea pentru următoarea competiție ce se va desfășura în Tahiti”, a declarat în exclusivitate pentru Argeș Sport Ana Dumitrescu.

Piteșteanca este absolventă Masterand a Universității „Nice Sophia Antipholis” de la Nisa, locuiește și muncește în Monaco la „World Class Fitness Club” și este fiica cunoscutului antrenor piteștean de atletism Valentin Coroja.

Iată ce a declarat Ana Dumitrescu pentru portalul arges-sport.ro după ce a realizat această performanță: ”Este al doilea contact al meu cu o astfel de competiție după prima participare la IFBB Monaco (International Federation of bodybuilding and Fitness ) în urmă cu 3 săptămâni . Am decis să particip la următoarea competitie chiar dacă eram destul de obosita. Eric Favre ” Bikini & Men’s Physique” este o competiție extraordinară cu o organizare excepțională cu un număr de peste 40 de concurente .Culturismul / fitness-ul nu sunt sporturi de ” duminică ” Pregătirea pentru o astfel de competiție necesită o foarte mare disciplină , sacrificii și multa muncă în sala de sport și cel mai important, un mental de fier  . Sportul este pasiunea mea , este un stil de viata. Este modul prin care eu imi exprim sentimentele”.

 

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment

Aveți vreun comentariu de făcut ?

Publicitate

Publicitate

Susține proiectul Argeș-Sport.ro

Avem nevoie și de susținerea dvs pentru a îmbunătăți siteul Argeș Sport din toate punctele de vedere.

Mulțumim !

PUBLICITATE

Translation

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Clasament liga 2

The latest football information here. Now retrieving info from data source.

Publicitate

Publicitate

Publicitate

PUBLICITATE

Caută în site

Publicitate

Publicitate Adsense

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

PUBLICITATE

Arges-Sport.ro pe Twitter

%d blogeri au apreciat: