Selectați Pagina

Alin Popescu : „Am ales Speed Academy pentru că echipa are planuri indrăzneţe”

Alin Popescu : „Am ales Speed Academy pentru că echipa are planuri indrăzneţe”
Distribuiţi ştirea!

În Liga 4, sezonul 2023-2024, lupta pentru prima poziţie se dă între Zimbrii Lereşti şi Speed Academy Piteşti, diferenţa în clasament fiind de două puncte, după cele douăsprezece runde.

Am stat de vorbă cu tehnicianul piteştenilor, Alin Popescu, pentru a afla cum a fost revenirea pe banca tehnică, dar şi care sunt planurile de viitor, răspunsurile le aflaţi din interviul de mai jos.

AS – Cum a fost revenirea in fotbalul judeţean după perioada bună de la Real Bradu?

O provocare pe care mi-am dorit-o, mai ales că obiectivul este câștigarea acestui sezon din Liga a patra  și promovarea în eşalonul superior, Liga 3.

AS – Care ar fi concluziile după etapele în care ai stat pe banca celor de la Speed Academy?

Am ales Speed Academy pentru că obiectivele echipei sunt importante, cele pe care mi le doresc si eu. În proporție de 90 % am lucrat cu actualii jucători și acesta a fost unul dintre motivele pentru care am acceptat această ofertă. Știu ce calități au fotbaliştii din lot, sunt de părere că numai împreună putem sa realizăm ceea ce ne-am propus. În cele 5 etape pe care le-am prins pe banca tehnică, am reușit 4 victorii și un egal, marcând 28 goluri și primind doar  2. Sunt mulțumit de modul cum s-au prezentat jucătorii la antrenamente, dar şi la jocurile oficiale.

AS – Cum vezi lupta cu cei de la Zimbrii Leresti în restul sezonului?

Să nu uităm că suntem pe locul doi şi mai avem de pus multe lucruri de pus  la punct pentru a ne realiza obiectivul intermediar, adică clasarea pe primul loc în actualul sezon.  Cei de la Lereşti au o echipa experimentată, cu jucători care anul trecut au promovat în liga 3, când evoluau pentru ARO Câmpulung. Având în vedere că sunt pe primul loc, ei pleacă cu prima șansă în momentul de faţă.

AS -.La ce să ne aşteptăm în privinţa lotului de jucători în această perioadă?

Vom transfera câțiva jucători, nu foarte mulți ce-i drept, dar aceştia vor aduce cu siguranţă un plus echipei noastre . Suntem în discuții cu anumiţi fotbalişti în momentul  de faţă, sper să reuşim nişte transferuri care să ne ajute în campionat, dar şi la meciul de baraj.

AS – Cum va decurge programul de iarnă al echipei ?

O să ne reluăm pregătirea pe data de 30 ianuarie, la stadionul din Bradu. Programul jocurilor amicale este stabilit, vor fi şase la număr. Am ales să jucam în principal  cu adversari din liga a treia, pentru că în acel eşalon ne dorim să evoluăm şi noi.

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Case Pariuri Online

Pariuri Sportive online

Reclamă

Case de pariuri online din Romania

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

RSS Ştiri gonews.ro

Arhivă știri