arges-sport.ro Web analytics

Ai câștigat o sumă mare la pariuri online? Asta trebuie să faci… – Argeș Sport

Argeș Sport

Acasă

 Breaking News

Ai câștigat o sumă mare la pariuri online? Asta trebuie să faci…

Ai câștigat o sumă mare la pariuri online? Asta trebuie să faci…
februarie 14
17:18 2018

Poți să ai noroc la pariuri și să câștigi mulți bani câteva ore, mai ales dacă joci la Betfair.ro, unde nu există limitări. Dacă nu știi să gestionezi situația, ajungi în situația echipei care e egalată în timp încă celebrează deschiderea scorului.

Desigur, poți da lovitura la orice agenție de pariuri online. Nu văd de ce nu ar ieși un bilet cu 15-20 de selecții din moment ce există o șansă, oricât de epsilonică, să câștigi la Loto. O mare bucurie se poate transforma foarte rapid într-un motiv pentru a-ți smulge părul din cap.

Retrage câștigurile mari!

Mi s-a întâmplat să câștig 2000 de lei într-o lună. Inițial nu mi-a venit să cred, însă am verificat rezultatele pe site-ul Clasament Fotbal și am realizat că nu visam. Am respectat managementul banilor, dar am luat-o și pe arătură, pariind de vreo trei ori tot bugetul. În perioada asta, un prieten mă tot ruga să plasez pariuri pentru el de pe contul meu, pentru că el tocmai câștigase și scosese toți banii. L-am întrebat de ce nu își păstrează bani în cont, ca să joace în continuare. Mi-a răspuns că s-a ars de multe ori: nu a scos câștigurile și până la urmă s-au întors de unde au venit, adică la bookmaker.

Am înțeles cu adevărat la ce se referea când am pierdut cei 2000 de lei, într-o seară de decembrie. Este greu de descris sentimentul. Iluzia că puteam deveni parior profesionist, ca să câștig bani de acasă, s-a curmat brusc.

Cu cât câștigi mai mult, cu atât există tentația de a paria mai mult pentru a-ți mări profitul. Abia după ce te frigi de câteva ori, așa cum am pățit-o eu, sufli și în iaurt, adică retragi bani la fiecare încasare de câteva sute de lei. Probabil au trecut mulți prin așa ceva.

Ia o pauză după un câștig mare

Poți evita această situație doar dacă ai psihicul suficient de tare încât să respecți câteva reguli aparent simple. Prima ar fi să nu mai pariezi câteva zile după ce ai câștigat mulți bani. Așteaptă ca euforia să dispară în totalitate. Atunci când joci din nou, să ai senzația că pornești de la zero.

Mai indicat ar fi să dai restart de la bugetul inițial, adică să retragi câștigurile. Casele de pariuri nu sunt deloc fericite când recurgi la un asemenea gest și au diverse tactici prin care să întârzie plecarea banilor din cont. De exemplu, îți cer documente suplimentare pentru verificare contului, deși ai trecut prin această procedură la scurt timp după înscrierea pe platformă. Verificarea poate dura câteva zile, timp în care nu poți retrage banii din cont, deci există în permanență tentația de a-i paria.

Atenție la comisioane!

Este foarte important să fii atent la ce metodă de retragere folosești. În funcție de operator, este posibil ca pentru unele instrumente financiare să fie percepute comisioane. Ai grijă de acest aspect încă din momentul în care îți deschizi contul, pentru că e bine să folosești același instrument și la depunere, și la retragere.

Nu este obligatoriu să scoți banii din cont. Dacă ești puternic psihic, poți să mergi mai departe și să multiplici noul buget. Respectând managementul banilor, vei câștiga și mai mult. Gândește-te că ai început să pariezi de la 100 de lei. O miză maximă recomandată este de 5%, adică de 5 lei. Ai ajuns la un buget de 1000 de lei. În loc să retragi 900 de lei, continui să pariezi. Miza maximă este acum de 50 de lei, deci profitul va fi automat mai mare. Totul este să nu depășești acești 50 de lei pentru un singur pariu.

După ce ai câștigat o sumă mare, nu te gândi că e duminică în fiecare zi a săptămânii. Nu te arunca numai la pariuri cu cote uriașe, pentru a repeta performanța. Vei pierde rapid ce ai câștigat. Ai răbdare și mulțumește-te cu profituri mai mici, dar constante. Asta înseamnă să fii parior de succes.

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment

Aveți vreun comentariu de făcut ?

Felicitări

previous arrow
next arrow
ArrowArrow
Slider

Publicitate

Clasament liga 2

Up-to-date soccer info here. Currently in the process of loading information from the data feed.

Susține proiectul Argeș-Sport.ro

Avem nevoie și de susținerea dvs pentru a îmbunătăți siteul Argeș Sport din toate punctele de vedere.

Mulțumim !

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Caută în site

Translation

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate Adsense

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

PUBLICITATE

Publicitate

PUBLICITATE

Publicitate

PUBLICITATE

Arges-Sport.ro pe Twitter

Arges Sport pe Google+

%d blogeri au apreciat: