Selectați pagina

Advertorial : Scoruri live fotbal, rapide și corecte

Advertorial : Scoruri live fotbal, rapide și corecte

 Fie că a început un meci sau că se pauză, vei afla asta în același timp cu spectatorii evenimentului. Cum? Cu aplicația celor de la FlashScore.ro.

Folosesc de ceva timp aplicația “FlashScore Rezultate” și sunt suprins de viteza cu care  informațiile sunt actualizate. Da, nu e chiar ca și cum ai vedea meciul Live dar e maxim de  aproape. În plus, se întâmplă să mai uit că urmează să înceapă meciul sau începe cu înârziere iar atunci notificările sunt de mare ajutor. Am adăugat FC Argeș la Echipele Mele și sunt notificat de fiecare dată când începe un meci.

Așadar, gata cu meciurile sau actualizările ratate. Poți să urmărești doar echipele și competițiile preferate și să setezi notificările conform dorinței tale. Conținutul se va sincroniza automat pe toate versiunile – web, mobil, tabletă.

Aplicația e gratuită și e disponibilă atât pentru Android cât și pentru iOS. Se fac update-uri constant.

Faze video (versiunea PLUS)

 Versiunea PLUS a aplicației pentru Android oferă și faze și rezumate video pentru meciurile din toate competițiile importante (Liga Campionilor, Premier League, Bundesliga, Serie A, Ligue 1) precum și mai multe informații utile pentru pariori.

Versiunea PLUS se poate descărca de pe site (e “safe”): http://www.flashscore.ro/android/

Versiunile obișnuite se pot descărca din magazinele Play și iTunes:

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.livesport.FlashScore_ro2

 

Pe lângă fotbal, aplicația oferă scoruri live și rezultate din peste 30 de sporturi.Ar mai trebui menționat că e pe primul loc în categoria Sport în Google Play.

 

 

165

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

Publicitate

Calendar evenimente sportive

  1. FC Argeş – CS Mioveni

    14 iulie/20:00 - 21:45 EEST

Publicitate

Publicitate

Argeşul Online

- Argeşul Online

În Argeș au existat 29 de localități afectate de inundațiile din luna iunie, Instituția Prefectului făcând din timp demersurile pentru obținerea unui sprijin financiar din partea Guvernului. Doar 10 UAT-uri au transmis însă în timp util documentațiile complete, prin care se solicită sprijin financiar pentru refacerea obiectivelor de infrastructură afectate. Acestora li se alătură Regia […]

- Bogdan Dumitru

FC Argeș a reușit să obțină doar un punct în deplasare în fața celor de la Turris Turnu Măgurele. Partida de azi a făcut parte din prima etapă a play-off-ului de promovare în Liga 1. Alb-violeții au jucat în inferioritate numerică aproape o repriză, după ce Panait a văzut direct cartonașul roșu în minutul 48, […]

- Sorin Simion

Meciul de azi, de la Turnu Măgurele, dintre Turris din localitate şi FC Argeş, joc care deschide play-off-ul pentru promovare în Liga I de fotbal, va fi condus la centru de arbitrul Lucian Rusandu, din Sfântu-Gheorghe. Despre dl Rusandu n-am auzit şi n-am citit să spună/scrie cineva, măcar o dată, că ar fi un arbitru […]

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Gazduire web de calitate

gazduire web de calitate

error: Conţinut protejat :)