arges-sport.ro Web analytics

Advertorial : Pistolul de airsoft – între accesoriu de joacă și armă de protecție! – Argeș Sport

Argeș Sport

Acasă

 Breaking News

Advertorial : Pistolul de airsoft – între accesoriu de joacă și armă de protecție!

Advertorial : Pistolul de airsoft – între accesoriu de joacă și armă de protecție!
martie 11
10:24 2019

Pe câmpul de joacă este indicat să ai parte de un arsenal cât mai variat, care să-ți ofere un atu în fața celorlalți. În viața reală, cu siguranță că nu trebuie să te bazezi pe replica ta de airsoft. Există o mulțime de tipuri de pistoale airsoft (pe https://www.airsoft.ro/pistoale-airsoft găsești modele variate, de la Glock și Colt și până la Beretta și Walther), dar toți jucătorii de airsoft știu că acestea sunt doar un accesoriu pentru joaca lor. Nicidecum o armă de protecție, cu toate că imită la perfecție o armă reală!

De ce pistolul de airsoft trebuie să rămână doar un accesoriu pentru câmpul de luptă?

Chiar dacă toate armele de airsoft imită 100% armele care există în realitate, acestea rămân doar niște replici foarte bine realizate. Trag cu bile, iar de la o distanță foarte mică (sub o distanță de 200 FPS și la o viteză de peste 120 m/s sunt considerate a fi periculoase pentru integritatea unei persoane). În plus, dat fiind faptul că sunt finisate la un nivel calitativ deosebit, pot crea o stare de panică atunci când sunt expuse în spațiul public.

Este de la sine înțeles că, în ciuda faptului că deținerea unor astfel de arme nu necesită o autorizație specială din partea Poliției, orice utilizare a lor în alt spațiu, decât cel căruia îi este destinat în mod expres (poligonul sau câmpul special amenajat de airsoft), înseamnă asumarea în mod conștient a unor sancțiuni din partea organelor abilitate.

Drept urmare, dacă îți dorești să începi să te bucuri de tot ceea ce înseamnă jocul și sportul airsoft, atunci poți să descoperi unele dintre cele mai interesante modele pe Airsoft.ro. Toate armele expuse sunt de o calitate superioară, provin de la producători atestați și care au un renume în acest domeniu și pot fi achiziționate fără a fi nevoie de un permis special, de port-armă.

După achiziționarea lor, va depinde doar de tine ca aceste arme să fie folosite în spațiile speciale și pentru a te relaxa alături de prietenii tăi în runde intense și pline de adrenalină. Câmpul de joacă este mai mult decât suficient pentru a simți senzațiile extreme oferite de manipularea unei arme de foc realiste.

Rămâi în acest perimetru pentru a te delecta cu adevărat și pentru a-ți valorifica în cel mai sigur mod pasiunea pentru jocurile cu arme. Folosește-te de alte modalități de protecție în viața reală. Mai mult decât atât pune-ți în valoare abilitățile dobândite pe terenul de airsoft și o să vezi că și fără arme o să poți să te simți în siguranță zi de zi!

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment

Aveți vreun comentariu de făcut ?

Publicitate electorală

Publicitate

Argeş-Sport.ro pe Youtube

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Clasament liga 2

The latest football information here. Now retrieving info from data source.

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

FlashScore.ro

Publicitate

Susține proiectul Argeș-Sport.ro

Avem nevoie și de susținerea dvs pentru a îmbunătăți siteul Argeș Sport din toate punctele de vedere.

Mulțumim !

PUBLICITATE

Translation

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

PUBLICITATE

Caută în site

Publicitate

Publicitate

PUBLICITATE

Arges-Sport.ro pe Twitter