Selectați pagina

Adrian Dulcea: „Sper să ne îndeplinim toate obiectivele din acest an”

Adrian Dulcea: „Sper să ne îndeplinim toate obiectivele din acest an”
Distribuiţi ştirea!
Argeşul are trei echipe în seria 4 din cel de-al treilea eşalon fotbalistic, e vorba de Unirea Bascov ( pe locul 4), Real Bradu (8) şi FC Argeş II (12), acestea fiind poziţiile ocupate după cele cinsprezece runde trecute din sezonul 2021 -2022.

Campionatul se reia în martie, când sunt programate meciurile etapei cu numărul 16, însă până atunci e timp pentru a vă oferi informaţii de la cele trei echipe, mai ales că ne aflăm la începutul unui nou an. După cum probabil ştiţi, echipele sunt pregătite de Adrian Dulcea, Cristian Negru şi Constantin Schumacher.

Cea mai bine clasată grupare dintre cele menţionată este Unirea Bascov, iar noutăţi avem de la antrenorul principal Adrian Dulcea, în mini-interviul de mai jos.

Cum apreciezi parcursul din prima parte a sezonului?

– A fost unul dificil, oscilant prin prisma schimbărilor făcute la nivelul lotului de jucători , din cauza lipsei finanțării clubului ! Am avut un start greoi dar o dată cu trecerea timpului și a înțelegerii conceptului nostru de către jucătorii noi, tineri și foarte tineri , a apărut și cresterea calității jocului, dar și rezultatele pozitive! Am reușit sa integrăm în lot majoritatea jucătorilor U19 care pe lângă promovarea la echipa de seniori au avut un parcurs foarte bun în competiția rezervată vârstei lor. Am reușit ca la final de an sa ne clasăm în primele 4 locuri  ,ceea ce ne da speranțe la o calificare în playoff-ul din Liga 3. De asemenea suntem pe locul 2 la U19 astfel având șanse să ne calificăm în primele 16 echipe la nivel național la finalul playoff-ului acestei competiții!

Ce ne poți spune despre reluarea pregătirilor?

– După perioada de tranziție în care băieții s-au pregătit individual, vom reîncepe activitatea pe data de 17 ianuarie cu antrenamente pe plan local și o serie de 8 jocuri amicale până la reînceperea campionatului .În această perioadă urmărim sa ajungem la parametrii fizici optimi și să consolidăm aspectele tehnico-tactice ! De asemenea încercăm să aducem 4-5 tineri jucători, să îi integrăm pentru a ne sprijini în realizarea obiectivelor.

Ce așteptări sunt pentru 2022?

– Ca obiective sportive ne dorim calificarea în playoff-ul ligii a 3-a și calificarea la U19 la turneul final ! De asemenea sperăm ca din punct de vedere organizatoric să ne bucurăm de un nou stadion mai ales că în curând vor începere lucrările la el, precum și de sprijinul Consiliului Local , Consiliului Județean și al sponsorilor fără de care activitatea noastră și îndeplinirea obiectivelor ar fi infinit mai grea! Ne dorim ca la finalul acestui campionat să reușim promovarea unor tineri jucători bascoveni în ligile superioare, asa cum am făcut-o la finalul fiecărui an !

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Suntem şi pe Facebook

Calendarul ştirilor

august 2022
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Arhiva Argeş Sport

RSS Ştiri sportive TVR