Selectați Pagina

ACS Speed Academy, campioană naţională la U19

ACS Speed Academy, campioană naţională la U19
Distribuiţi ştirea!

Finala campionatului județean de fotbal juniori U19, faza națională s-a disputat duminică, 25 iunie,  pe stadionul „Metalul” din Buzău, între CS Năvodari și Speed Academy Pitești. Formația argeșeană s-a impus cu 3-0 (1-0), golurile fiind marcate de Obăgilă min 21, Slăvilă min 76 şi Bota min 87.

Echipa pregătită de Lucian Diaconescu a jucat în formula Popescu- Botă, Epingeac,Obăgilă, Șerban, Stoica(88Bratu), Filip, Slavilă(85Lazar), Ghinea, Cotea(cpt),Bălan(70 Antone). De altfel lotul grupării argeşene îi cuprinde  pe POPESCU Antonio, NEACȘU Darie , LUPU Remus(portari), EPINGEAC Robert, OBAGILA Dragoș, BOTĂ Ionuț, ȘERBAN Denis, LAZĂR Dan, PĂLTINEANU Clau STANCU George(fundaşi),  STOICA Vlad, FILIP Mirel, COTEA Eduard, GHINEA Ionuț, BRATU Mihai, POPESCU Edi, PREDA Denis, BĂRBULESCU M, OLTEANU Adrian (mijlocaşi), iar atacanţi au fost  SLAVILĂ Flavius, BĂLAN Octavian, OANCEA Răzvan, NAFTICĂ Mihnea şi MIU Marian.

Parcursul echipei a fost următorul: 2-1 cu dâmboviţenii de la Străjerii Răzvad în turul I, a urmat apoi meciul din turul secund, Dunărea Calafat DJ – SPEED 4-6(1-0)(1-1). În sferturi Speed a dispus cu 8-1 de Tâmpa Braşov.

Semifinala s-a disputat într-o dublă manşă, cu CSM Deva. A fost 1-1 în tur( gol Ghinea) şi 2-0 în retur(Ghinea, Epingeac), iar finala după cum am menţionat,  a fost câştigată clar în faţa grupării constănţene, cu 3-0. De menţionat că jucătorul finalei de la Buzău a fost desemnat Slăvilă Flavius.

Echipa a avut o linie de clasament impresionantă în campionatul judeţean de juniori A1, cu 227 de goluri marcate şi doar 9 primite. Ionuţ Ghinea a ieşit golgheter, cu 72 de goluri, urmat de Eduard Cotea cu 30 şi Slăvilă Flavius cu 20 de reuşite.

Alături de echipă a fost ca de obicei şi experimentatul om de fotbal argeşean, Tănase Dima. Acesta se simte mândru de performanţa acestui grup, fiind de altfel şi al optulea trofeu pe care îl câştigă alături de Lucian Diaconescu.Tot lotul care a participat la aceasta competiție pe parcursul întregului campionat pina în finala Națională, este al grupării CS SPORTING PITESTI ! Anul acesta am evoluat sub culorile clubului ACS SPEED ACADEMY, a declarat pentru siteul nostru,  antrenorului principal, Lucian Diaconescu(foto, jos, alături de Tănase Dima).

Într-un an în care fotbalul argeşean nu se poate lăuda cu prea multe realizări, acest titlul naţional este cu adevărat unul important, arâtând că Argeşul are în continuare potenţial la nivel de copii şi juniori.

 

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Case Pariuri Online

Pariuri Sportive online

Reclamă

Case de pariuri online din Romania

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

RSS Ştiri gonews.ro

Arhivă știri