Argeș Sport

Acasă

 Breaking News

Aceștia sunt cei mai buni tipsteri care furnizează ponturi gratuite!

Aceștia sunt cei mai buni tipsteri care furnizează ponturi gratuite!
decembrie 04
19:04 2017

Nu mai este mult timp până vom căuta ponturi campionatul mondial 2018. Cu siguranță că va fi inflație de sfaturi pe Internet despre ce să jucăm și ce să nu jucăm cu ocazia turneului final din Rusia.

Se apreciază că CM 2018 va bate multe recorduri: de audiență, de merchandising, dar și în ceea ce privește volumul pariurilor plasate pe meciurile în care sunt implicate cele mai merituoase echipe naționale de fotbal din lume. Dacă ești parior – chiar și ocazional – cu siguranță că îți vei rezerva un buget pentru această competiție.

Ține cont de părerile experților

Ca să ai succes, depinzi de tine, dar și de alții. Nu este o contradicție. Nu vor fi multe meciuri, deci le vei putea analiza pe toate singur. Este bine, însă, să „încrucișezi” concluzia la care ajungi cu părerile experților. Îți sugerez să monitorizezi site-ul comunității pariorilor din România, acolo unde postează pronosticuri gratuite cei mai buni tipsteri. Este o opinie a mea, bazată pe ce am observat într-o perioadă lungă de timp, de când am descoperit această comunitate formată cu mai bine de zece ani în urmă. Tipsterii despre care vorbesc sunt foști fotbaliști, jurnaliști sportivi sau foarte buni cunoscători ai lumii sportului.

Ferește-te de sursele îndoielnice

Sunt zeci, poate chiar sute de site-uri care postează ponturi din surse îndoielnice. Mulți așa-ziși tipsteri dau doar pronosticuri, fără să le argumenteze în vreun fel. La fel de mulți își bazează ponturile doar pe informațiile statistice. Această practică este la fel de nedemnă de încredere, pentru că nu se ține cont de date importante precum absenți, echipe probabile, motivație de moment și altele. În plus, pe multe site-uri nu poți vedea bilanțul acelor tipsteri. De ce m-aș lua după ce spune cineva care a dat 20 de ponturi bune din 160?

Transparență și pricepere

Pe site-ul comunității despre care vorbeam este totul transparent. Se pot vedea forma de moment a tipsterului, dar și arhiva cu toate reușitele și nereușitele sale de când a început să posteze. Am observat că cei au avut rezultate mai puțin bune două luni la rând au ieșit din rândul celor care postează.

Dincolo de criteriul performanței, mă ghidez după felul în care sunt susținute ponturile. Orice pronostic, fie el și pentru un meci din liga secundă croată, este însoțit de o adevărată avancronică în care se explică, pe înțelesul tuturor, alegerea din finalul articolului.

Până să înceapă Campionatul Mondial, te poți familiariza cu stilul de joc al specialiștilor urmărind rubricile zilnice care propun diverse proiecte pentru care se trage linie la finalul fiecărei luni.

Pontul zilei: Zilnic, este ales pontul care pare cel mai sigur dintre propunerile din acea zi ale echipei de tipsteri. Este o rubrică potrivită pentru cei care joacă în special pariuri single la casele de pariuri online.

Cota 2. Este pariu multiplu format din selecții a căror cotă finală este în jur de 2.00. Strategia dublării banilor este populară printre pariori. Dacă te pricepi cât de cât, nu este greu să găsești un asemenea bilet câștigător, mai ales în zilele cu multe meciuri.

Biletul zilei conține cele mai bune ponturi la pariuri sportive, oferite de specialiștii și tipsterii comunității. Zi de zi ți se propune o combinație de pariuri pentru a obține o cotă decentă cu șanse mari de câștig.

Biletul șansă conține propuneri de pariuri multiple în combinații 2/3 și 3/4, în funcție de ofertă.

În Biletul weekend sunt adunate cele mai bune ponturi la pariuri din zilele de weekend. Recomandarea este să joci selecțiile individual, pentru că așa vei fi pe plus pe termen lung.

Alege una dintre aceste rubrici sau mai multe și urmărește bilanțul ponturilor o perioadă mai îndelungată. Vei vedea că te poți baza pe tipsterii de acolo pentru a face bani în vară, la turneul final.

Nu uita de impozitul la pariuri online – află mai multe aici!

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment

Aveți vreun comentariu de făcut ?

Susține proiectul Argeș-Sport.ro

Avem nevoie și de susținerea dvs pentru a îmbunătăți siteul Argeș Sport din toate punctele de vedere.

Mulțumim !

Clasament liga 2

The very latest soccer information here. Now fetching statistics from the football info feed.

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Caută în site

Publicitate

Publicitate Adsense

Publicitate

Publicitate Adsense

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Translation

PUBLICITATE

Arhivă ştiri Argeş Sport

Publicitate

PUBLICITATE

PUBLICITATE

Arges-Sport.ro pe Twitter

Publicitate

%d blogeri au apreciat: