arges-sport.ro Web analytics

Acestea sunt cele mai populare jocuri de noroc pe care le putem practica online 100% legal – Argeș Sport

Argeș Sport

Acasă

 Breaking News

Acestea sunt cele mai populare jocuri de noroc pe care le putem practica online 100% legal

Acestea sunt cele mai populare jocuri de noroc pe care le putem practica online 100% legal
mai 14
15:20 2018

Jocurile de noroc au reprezentat dintotdeauna o atracție, dar această industrie a explodat pur și simplu o dată cu trecerea în online. Astăzi, oricine are posibilitatea să joace chiar de acasă, la orice oră din zi și din noapte. Pe lângă site-urile caselor de pariuri online, există și platforme specializate de cazino online.

Pariurile sportive au cei mai mulți adepți

De  departe, cele mai populare jocuri de noroc online sunt pariurile sportive. Cu siguranță că se vor găsi mulți să mă contrazică, pe motiv că nu stai exclusiv la mâna norocului pentru a câștiga la pariuri sportive. Sunt perfect de acord. Dacă ești parior priceput, limitezi într-o proporție mare rolul pe care îl poate juca neșansa în deciderea unui pariu. Pe de altă parte, dacă joci multe selecții pe bilet, așa cum procedează unii încercând să dea lovitura cu bani puțini, orice pariu este o loterie. Legal, pariurile sportive sunt încadrate la jocuri de noroc, pentru că organizarea lor se află sub tutela Oficiului Național pentru Jocurile de Noroc.

Pariurile sportive sunt și ele de mai multe feluri:

– pariuri pre-meci: pariul este plasat înainte de startul evenimentului sportiv;

– pariuri live: plasezi pariul după ce meciul a început;

– pariuri pe sporturi virtuale: nu joci pe meciuri care au loc în realitate, ci pe evenimente a căror desfășurare este simulată printr-un soft de calculator;

– betting exchange: nu pariezi împotriva unui bookmaker, ci împotriva altui parior ca și tine, pe o piață care se reglementează automat. Acest tip de joc se mai numește și „bursa de pariuri”.

Pokerul, un joc de strategie

La fel de discutabilă este și încadrarea pokerului în categoria jocurilor de noroc, acesta situându-se pe locul secund în preferințele jucătorilor români. Un spot tv punea punctul pe „i”: „Dacă pokerul e un joc de noroc, atunci cum îți explici că sunt mereu aceiași oameni care rămân ultimii la masă?”. Ca și în cazul pariurile sportive, la poker nu este vorba numai despre șansă/neșansă, ci despre strategie. Despre un plan de joc.

Tipuri de jocuri de cazino

 

Foarte căutate sunt și jocurile de cazino, publicul țintă fiind cei care jucau la cazinouri stradale și au înțeles avantajele importante prezentate de online. La cazinourile online poți juca, în ordinea popularității: sloturi video (păcănele online), jocuri de masă (sunt jocuri care, în mod normal, au loc la o masă. În această categorie intră toate jocurile de cărți, de ruletă dar și jocurile de zaruri), video poker (este o combinație între pokerul clasic și pokerul jucat la aparate. Împărțirea cărților este făcută de un script și nu joci împotriva unor adversari, ci ești premiat în funcție de cărțile pe care le ai în mână).

Aici nu există niciun dubiu: jocurile de cazino sunt jocuri de noroc. Rezultatul lor e decis fie de un soft, fie de dealeri live, pe care îi vezi prin webcam și care fac oficiile la fel ca într-un cazino terestru.

Cele mai căutate loterii virtuale

lottery balls isolated on black background

Românii joacă și la loterii virtuale, în ofertele agențiilor de pariuri online regăsindu-se loterii din toată lumea. Printre cele mai populare sunt Grecia Kino 20/80 (cu extrageri din 5 în 5 minute între 9 dimineața și 10 seara), Polonia Multi 20/80 sau Win for Life 10/20.

În afara jocurilor prezentate mai sus, mai există și Bingo, care în prezent se poate juca online la numai un operator care funcționează legal în România. Această mențiune este importantă, pentru că nu ar fi deloc înțelept să joci la operatori care nu au primit o licență emisă de ONJN. Amenda poate ajunge la 10.000 de lei. Poți vedea care sunt casele de pariuri online legale fie pe site-ul comunității pariorilor online din România, fie pe site-ul agenției guvernamentale.

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment

Aveți vreun comentariu de făcut ?

Publicitate

Publicitate

Susține proiectul Argeș-Sport.ro

Avem nevoie și de susținerea dvs pentru a îmbunătăți siteul Argeș Sport din toate punctele de vedere.

Mulțumim !

PUBLICITATE

Translation

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Clasament liga 2

The latest football information here. Now retrieving info from data source.

Publicitate

Publicitate

Publicitate

PUBLICITATE

Caută în site

Publicitate

Publicitate Adsense

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

PUBLICITATE

Arges-Sport.ro pe Twitter

%d blogeri au apreciat: