Selectați Pagina

FC Argeș a condus detașat la Oradea, dar a pierdut meciul din FIBA Europe Cup

FC Argeș a condus detașat la Oradea, dar a pierdut meciul din FIBA Europe Cup
Distribuiţi ştirea!

Pentru a doua oară într-un interval de 5 zile, cele două echipe s-au întâlnit în meci direct, dar de data aceasta în FIBA Europe Cup, nu în campionat, și în Oradea Arena, nu în Pitești Arena. Deznodământul a fost însă același: a învins CSM CSU Oradea, acum cu 78-74.

Având avantajul de a folosi doar străini în 5-ul de start, FC Argeș a fost mai puternică în debutul meciului de la Oradea decât în meciul de acum 5 zile. În primul sfert, gazdele au fost la conducere doar 38 de secunde, extrem de puțin ținând cont că CSM CSU Oradea este o forță pe teren propriu. Alb-violeții au surprins cu o apărare foarte bună, agresivă, incomodă, care a pus probleme unei formații ultra-ofensive precum Oradea. La finalul celor 10 minute de joc, FC Argeș conducea cu 18-14, dar în sfertul secund s-a dus chiar la 13 puncte distanță: 32-19!

Cu un Tarolis în zi foarte bună și cu un Brown „în mână”, gazdele au început o cursă lungă de urmărire, concretizată abia după pauză. Oradea a venit la conducere abia în minutul 23, după care a încercat desprinderea pe tabela de marcaj. În evidentă scădere de ritm, „vulturii” au ținut totuși aproape, grație mai ales lui Chris Jones, care a muncit enorm, dar și aruncărilor de la distanță ale lui Corey Allen, care avea să fie până la urmă cel mai bun marcator al meciului, cu 24 de puncte.

În sfertul 4 s-a intrat cu scorul de 61-54, însă 5 puncte rapide reușite de Djokovic și Allen au reaprins meciul în ultimele 10 minute ale lui. Oradea a evoluat economicos, a avut și noroc pe alocuri și a reușit să conserve bine un avantaj minim.

Astfel, după ce a pierdut la 3 puncte în Polonia, FC Argeș pierde al doilea meci din FIBA Europe Cup, acum la 4 puncte, și are nevoie de rezultate pozitive în partea a doua a competiției europene. Miercurea viitoare, piteștenii vor evolua tot în deplasare, în Estonia, pe terenul echipei cu 3 înfrângeri din 3 meciuri.

CSM CSU ORADEA – FC ARGEȘ 78-74
(14-18, 24-24, 23-12, 17-20)

ORADEA: Richard 16 (3x3p), Brown 15 (3x3p), Tarolis 14, Williams 12 (2x3p), Petrilevicius 9, Torok 5 (1x3p), Young 5, Pridgett 2. Antrenor: Cristi Achim
A mai jucat: Nicolescu

PITEȘTI: Allen 24 (5x3p), Jones 11, Djokovic 10, Hill 9, Smith 7, Price 7 (1x3p), Odomes 6. Antrenor: Nebojsa Vidic
Au mai jucat: Nistor, Antonescu, Țîbîrnă, Fometescu

Arbitri: Sinisa Prpa (Serbia), Zdravko Rutesic (Muntenegru), Ioannis Tiganis (Grecia)

Foto: fiba.basketball

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamă

Urmărește-ne pe Facebook

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Case Pariuri Online

Pariuri Sportive online

Reclamă

Case de pariuri online din Romania

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

RSS Ştiri gonews.ro

Arhivă știri

Categorii