Selectați Pagina

ARO Câmpulung s-a calificat în turul 2 al Cupei României, eliminând o echipă de tradiție!

ARO Câmpulung s-a calificat în turul 2 al Cupei României, eliminând o echipă de tradiție!
Distribuiţi ştirea!

ARO Câmpulung, formație care activează în Liga 3 a fotbalului românesc, a eliminat astăzi pe Flacăra Moreni din turul 1 al Cupei României, ediția 2024/2025! Argeșenii au câștigat cu scorul de 4-2 (2-0), eroul meciului fiind Antonio Burnaz, autorul unui hattrick.

Azi a debutat oficial noul sezon al Cupei României la fotbal. În acest prim tur al „competiției surprizelor” s-au confruntat echipe din ligile inferioare, a 3-a și a 4-a.

Județul Argeș a avut două formații implicate în turul 1: ARO Muscelul Câmpulung și CS Unirea Bascov. Din păcate, doar una a trecut mai departe.

Deși avea un adversar cu nume în fotbalul românesc, Flacăra Moreni, echipa musceleană nu a avut emoții și s-a impus destul de clar. Formația antrenată de Ovidiu Tică a condus la pauză prin „dubla” lui Antonio Burnaz. Imediat după reluarea jocului, morenarii au redus din diferență, dar același Burnaz a restabilit diferența de două goluri în minutul 50. Al patrulea gol al lui ARO a fost reușit de Vlad Tudor.

Ovidiu Tică a trimis în teren următoarea formulă de echipă: Mușat – Robu, Oprean, Giuroiu, Șerban, Pia, Durdun, Pleșa, Burnaz, Jenaru și Tudor. Partida s-a disputat pe modernul teren din comuna Dragoslavele.

Eliminare pentru „urșii” din Bascov
Cealaltă echipă argeșeană, CS Unirea Bascov, a pierdut drastic în fața unei echipe dintr-un eșalon inferior, dar foarte ambițioase. Lupii Profa este câștigătoarea fazei regionale a Cupei României, iar în componență îl are pe fostul jucător din SuperLiga, Roberto Ayza (43 de ani).

Conduși la pauză cu scorul de 2-0, elevii lui Cosmin Năstăsie au mai încasat două goluri până la final și au pierdut cu 4-0. Formula de echipă a fost următoarea: Enăchioiu – Butoiu, Linte, Doinea, G. Tănase, Govlej, Ionescu, Constantin, Gavrilă, Kaya și Teodorescu.

Foto: ARO Muscelul Câmpulung

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamă

Urmărește-ne pe Facebook

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Case Pariuri Online

Pariuri Sportive online

Reclamă

Case de pariuri online din Romania

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

RSS Ştiri gonews.ro

Arhivă știri

Categorii