Selectați pagina

888 Sport s-ar putea să preia Casa Pariurilor

888 Sport s-ar putea să preia Casa Pariurilor
Distribuiţi ştirea!

Este deja cunoscut scandalul din jurul întreruperii contractului dintre Casa Pariurilor şi Liga Profesionistă de Fotbal, problemele şi cu FRF, asta în condiţiile în care Casa Pariurilor era şi sponsor principal al Ligii 1. Cu 2.25 milioane de euro de achitat per sezon, Casa Pariurilor a renunţat aparent într-un moment complicat pentru ea la contract, aşa că LPF a trebuit să caute alţi sponsori.

Problemele pentru Casa Pariurilor nu s-au oprit doar la încetarea acestui contract important. Ea ar putea fi cumpărată de un alt brand important de pe piaţa pariurilor şi jocurilor de noroc, 888 Sport. Deci după LPF s-ar putea să asistăm şi la anularea sponsorizării pentru FRF.

În ce stadiu se află negocierile dintre 888 Sport și Casa Pariurilor?

Negocierile purtate sunt în faza auditului şi sunt complicate. Grupul deţinător al Casei de Pariuri şi Fortuna negociază de zor cu 888 Sport și 888 Casino ca să vândă cât mai repede brandurile din ţara noastră. 888 Sport viza şi Netbet, dar înţelegerea dintre cele două branduri a picat între timp.

Când lucrurile vor fi clare pentru 888 Sport şi vor avea tranzacţie finalizată se va cumpăra şi FEG, un grup foarte puternic după cumpărare, al treilea de gambling la nivel european, după giganţii Entain şi Flutter.

Casa Pariurilor sponsoriza şi Liga 2, s-a renunţat între timp şi la Cupa României ca sponsorizare. Betano a preluat pentru sponsorizare Cupa României din mai 2022. O astfel de sponsorizare era foarte importantă pentru Liga 2 din România și oferea acestei competiții mai multă vizibilitate. Este cunoscut faptul că fotbalul practicat în liga inferioară din România nu este la cel mai înalt nivel. Fotbalul românesc are numai de suferit dacă aceste nume importante din domeniul pariurilor sportive se retrag din a sponsoriza competițiile.

S-ar părea problemele din Fortuna au dus şi la încetarea contractelor de sponsorizare. Bursa din Cehia şi problemele cu listarea şi acţiunile de pe bursă din cauza războiului din Ucraina sunt cauze reale ale frământărilor din interiorul Fortuna. Fortuna tot avea probleme de doi sau trei ani peste graniţă, în 2017 se preluau în forţă companii precum Bet Zone, Public Slots sau Slot Arena de la Forbet Holdings.

Rămâne de văzut cum se vor finaliza negocierile şi ce va reuşi să facă 888 Sport în privinţa brandului Casa Pariurilor. Important de reţinut este faptul că rezultatul negocierilor va fi comunicat în timp util şi decizia de sponsorizare în cazul 888 Sport pentru competiţii sportive va fi luată în conformitate cu politica brandului şi cu oportunităţile din acel moment.

888 Sport este un brand şi aşa foarte puternic pe piaţă, astfel că orice decizie de sponsorizare şi de continuare a tradiţiei începute în sportul românesc, de susţinere, va fi apreciată.

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Suntem şi pe Facebook

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

RSS Ştiri sportive TVR

Calendarul ştirilor

decembrie 2022
L Ma Mi J V S D
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Arhiva Argeş Sport

RSS Romedia

 • Cătălin Cârstoiu – pe locul 3 în TOPUL medicilor cu cele mai mari venituri din România 6 decembrie 2022
  În urma unui top realizat de jurnaliștii de la cotidianul Libertatea cu privire la câștigul obținut de rectorii și decanii Universităților de Medicină și Farmacie din țară care, totodată, prestează și servicii medicale în diferite clinici și spitale private, argeșeanul Cătălin Cârstoiu ocupă locul 3, la nivel național. Așadar, conform informațiilor furnizate de Libertatea, medicul […]
 • CALENDAR CREȘTIN-ORTODOX: 6 decembrie – Sfântul Nicolae sau “Făcătorul de minuni” 6 decembrie 2022
  Sfântul Nicolae sau “Făcătorul de minuni”, prăznuit de creştini pe 6 decembrie, a trăit la sfârşitul secolului al III-lea – începutul secolului al IV-lea. S-a născut într-o familie bogată, în localitatea Patara, în provincia Lichia, din partea asiatică a Turciei de astăzi. Încă din copilărie a dovedit credinţă excepţională, iar în timpul tinereţii s-a remarcat prin purtare aleasă, post, discernământ şi viaţă duhovnicească […]
 • Ion Mînzînă: „La mulți ani tuturor sărbătoriților de astăzi care își serbează ziua onomastică!” 6 decembrie 2022
  Bucurie mare să vă fie în suflete în așteptarea Sfântului Ierarh Nicolae! La mulți ani tuturor sărbătoriților care își aniversează ziua onomastică!Generozitatea să vă urmeze în tot ceea ce faceți și gândiți, iar inima să vă fie mereu curată! Ion Mînzînă, președinte PSD Argeș și președinte Consiliul Județean Argeș Articolul Ion Mînzînă: „La mulți ani […]
 • MIHAELA VLAD, notar public: „La mulți ani tuturor sărbătoriților de astăzi!” 6 decembrie 2022
  Sfânta sărbătoare creștinească a Sfântului Nicolae să vă aducă în dar bucurie sufletească, belșug în case și multă sănătate! Să fim mai buni, mai darnici și cu sufletul curat, după exemplul lăsat nouă de Sfântul ierarh pe care îl sărbătorim cu toții. La mulți ani! MIHAELA VLAD, notar public Articolul MIHAELA VLAD, notar public: „La […]
 • Nicolae Pavelescu, deputat PSD de Argeș, mesaj pentru sărbătoriții zilei 6 decembrie 2022
  Bucurie mare să vă fie în suflete în așteptarea Sfântului Ierarh Nicolae! La mulți ani tuturor sărbătoriților care își aniversează ziua onomastică! Generozitatea să vă urmeze în tot ceea ce faceți și gândiți, iar inima să vă fie mereu curată! LA MULȚI ANI! Nicolae Pavelescu, deputat PSD de Argeș Articolul Nicolae Pavelescu, deputat PSD de […]