Selectați pagina

7 sportivi care au hobby-uri interesante

7 sportivi care au hobby-uri interesante
Distribuiţi ştirea!

Toți sportivii au hobby-uri pe care le practică între două antrenamente sau după retragerea din activitate. Unele dintre hobby-uri sunt surprinzătoare, iar altele chiar ciudate, așa cum se poate vedea mai jos. Îți prezentăm moduri inedite în care unele dintre superstarurile planetei îți petrec timpul liber.

Cristiano Ronaldo joacă bingo

Cristiano Ronaldo este un fotbalist fenomenal. În cariera sa senzațională, a marcat în fiecare minut al unui meci de fotbal, de la minutul 1 până la minutul 90. Există chiar un joc de bingo care îi poartă numele, ale cărui bilete conțin numere de la 1 la 90, fiecare pătrățică fiind bifată după ce Ronaldo mai înscrie un gol. Și starului portughez îi place să joace bingo, dar în versiunea obișnuită. El a mărturisit că acest joc că l-a ajutat să învețe limba engleză, în timpul primei perioade la Manchester United. „Poate fi foarte palpitant pentru că ajungi în această situație, așteptând mult timp doar un singur număr pentru a finaliza jocul”, a spus „CR7”.

Mike Tyson este columbofil

 

Mike Tyson demonstrează lumii că și cei mai duri și mai puternici dintre bărbați au o latură sensibilă. Boxerului american (acum pensionat) îi place să crească porumbei, pe care îi antrenează pentru participarea la concursuri. „Primul lucru pe care l-am iubit în viața mea a fost porumbelul”, s-a confesat Tyson, într-un interviu acordat pentru o revistă dedicată columbofililor.

Tiger Woods pescuiește cu harponul

Tiger Woods este un sportiv desăvârșit. Când nu joacă de golf, el urmează un hobby pe care îl are de mai mulți ani: pescuitul cu harponul în apele oceanului. Inițial, Woods folosea un tub de oxigen, dar a făcut antrenamente de scufundări și acum rezistă mai mult timp în adâncuri fără bazându-se doar pe respirația statică. Plăcerea sa este să împuște pești cât mai mari.

Fernando Alonso face magie

Fernando Alonso este un adevărat magician. Pe lângă faptul că a produs unele dintre cele mai extraordinare cascadorii de pe pistă, Alonso a demonstrat că are destul multe trucuri în mânecă. Trucuri de iluzionist. De fiecare dată când învață unul nou, spaniolul îl arată colegilor săi din Formula 1. Mai în glumă, mai în serios, l-au poreclit „David Blaine”.

Wayne Rooney este pasionat de gambling

Wayne Rooney este pasionat de gamblingDe plictiseală și pentru că avea foarte mulți bani, Wayne Rooney a început să petreacă tot mai mult timp în cazinouri. Jocurile de noroc au reprezentat o problemă peste fostul internațional englez în perioada de glorie de la Manchester United, atunci când beneficia și de statut de VIP Casino. După ce a pierdut mulți bani, a reușit să se vindece de adicție, iar în prezent jocurile de cazinou reprezintă doar un hobby practicat din când în când.

Roger Federer joacă crichet

Roger Federer este un mare fan de crichet. Marele campion la tenis obișnuiește să se relaxeze urmărind crichet la televizor. Elvețian a recunoscut că este un hobby destul de rar pentru un european și invită tot mai multă lume să acorde atenție acestui sport foarte popular în India. „Îl privesc cu adevărat doar pentru că este relaxant, știi. Înțeleg regulile. Atunci când am ocazia, mai și practic, dar nu se întâmplă foarte des”, a spus Federer.

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamă

Reclamă

Suntem şi pe Facebook

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

RSS Ştiri sportive TVR

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

www.alternativo.ro

Reclamă

Reclamă

RSS Romedia

  • Aproximativ 2 tone de carne și preparate din carne – retrase de la comercializare din magazinele din Curtea de Argeș! 25 martie 2023
    Peste 1,7 tone de carne și produse din carne au fost scoase de la comercializare din magazinele alimentare din municipiul Curtea de Argeș de către inspectorii Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Argeș în luna februarie a.c., se arată într-un comunicat al instituției. În cursul lunii februarie 2023, consilierii din cadrul DSVSA Argeș […]
  • Laborator de informatică dotat de DRÄXLMAIER la Universitatea Pitești 25 martie 2023
    Compania germană DRÄXLMAIER a investit 40.000 de euro în renovarea și echiparea laboratorului de informatică al Universității Pitești cu tehnologie de ultimă generație necesară dezvoltării  performanțelor studențești. Parteneriatul de lungă durată dintre compania DRÄXLMAIER și Universitatea Pitești continuă cu o investiție importantă pentru studenții Departamentului  Matematică-Informatică. Laboratorul modernizat este acum dotat cu 15 computere de […]

Reclamă