Selectați pagina

7 sfaturi pentru amatorii de jocuri de cazinou live în 2023

7 sfaturi pentru amatorii de jocuri de cazinou live în 2023
Distribuiţi ştirea!

Cazinourile live au tot mai multe de oferit din perspectiva experienței de joc, iar pasionații apreciază acest lucru. Clienții meselor electronice migrează către mesele cu dealeri reali, unde trăirile sunt diferite, ca și șansele de câștig.

Jucătorii cu experiență au 7 sfaturi pentru cei care descoperă abia în acest an „tainele” secțiunii cazinou live dealeri: „Stabiliți încă din start un buget fix”

Ca orice joc de noroc, activitatea la mesele live din cazinourile online trebuie să fie ținută sub control din punctul de vedere al cheltuielilor. Sfatul general este ca bugetul pentru această distracție să fie unul fix, nesemnificativ în raport cu veniturile lunare. Atunci când banii sunt epuizați, este recomandată o pauză până luna următoare.

„Analizați ofertele de jocuri”

Ofertele de jocuri live sunt foarte diversificate în prezent, spre deosebire de ce exista pe piață în urmă cu 4-5 ani, când operatorii de top nu ofereau mai mult de zece mese. În prezent, sunt și cazinouri cu peste de 70 de titluri. În mod normal, din oferte fac parte cele mai populare jocuri (mai multe tipuri de ruletă, blackjack sau baccarat), dar și jocuri exclusive. Fiecare trebuie să analizeze ofertele și să aleagă platforma pe care se poate simți cel mai bine.

„Comparați ofertele promoționale”

Distracția poate fi prelungită grație ofertelor promoționale pe care la are orice cazinou online. Aceste oferte pot avea caracter general, acordând fonduri suplimentare ce pot fi folosite și la mesele live, sau pot fi dedicate special jocurilor cu dealeri reali. Pasionații de ruletă sau blackjack cu dealeri pot beneficia de ambele tipuri de ofertă dacă aleg cazinoul online potrivit. De exemplu, pot folosi fondurile suplimentare primite la deschiderea contului pentru a face rulaj în cadrul unui promo din secțiunea live.

„Familiarizați-vă cu regulamentele”

Amatorii de jocuri de cazinou live sunt sfătuiți să citească cu atenție regulamentele maselor la care se așază virtual, chiar dacă au impresia că deja le cunosc. Există mai multe variante ale aceluiași joc, fiecare cu caracteristicile ei. De exemplu, ruleta europeană oferă șanse mai mari de câștig decât cea americană, datorită faptului că nu există și compartiment „00”.

„Gestionați-vă bugetul cu cap”

Managementul banilor este foarte important și pentru activitatea în cazinoul live. Cine nu știe să coreleze nivelul mizei cu bugetul total avut la dispoziție poate rămâne fără bani în timp record. Ideal este ca miza fiecărei runde să nu fie mai mare de 1% din bankroll. Un buget de 40 de lei nu poate fi împărțit în mize de 5 lei, întrucât permite doar o distracție de scurtă durată.

„Nu jucați la recuperare”

Jucatul la recuperare este cea mai mare greșeală a celor care se relaxează prin intermediul gamblingului. De exemplu, cineva care are un buget de 100 de lei, poate decide să joace runde cu miza minimă 1 leu, dar după câteva runde pierdute se enervează și mărește miza la 3 lei, apoi la 5, apoi la 10 și tot așa. De cele mai multe ori, un asemenea comportament duce la pierderea banilor din cont.

„Distrați-vă!”

Aceasta este, poate, cel mai important sfat pentru amatorii de jocuri de cazinou live în 2023. Cine accesează cazinoul online strict pentru distracție nu este în pericol să joace la recuperare și, în general, atrage norocul.

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamă

Reclamă

Suntem şi pe Facebook

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

RSS Ştiri sportive TVR

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

www.alternativo.ro

Reclamă

Reclamă

RSS Romedia

  • Aproximativ 2 tone de carne și preparate din carne – retrase de la comercializare din magazinele din Curtea de Argeș! 25 martie 2023
    Peste 1,7 tone de carne și produse din carne au fost scoase de la comercializare din magazinele alimentare din municipiul Curtea de Argeș de către inspectorii Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Argeș în luna februarie a.c., se arată într-un comunicat al instituției. În cursul lunii februarie 2023, consilierii din cadrul DSVSA Argeș […]
  • Laborator de informatică dotat de DRÄXLMAIER la Universitatea Pitești 25 martie 2023
    Compania germană DRÄXLMAIER a investit 40.000 de euro în renovarea și echiparea laboratorului de informatică al Universității Pitești cu tehnologie de ultimă generație necesară dezvoltării  performanțelor studențești. Parteneriatul de lungă durată dintre compania DRÄXLMAIER și Universitatea Pitești continuă cu o investiție importantă pentru studenții Departamentului  Matematică-Informatică. Laboratorul modernizat este acum dotat cu 15 computere de […]

Reclamă