Selectați Pagina

5 noi jocuri de păcănele online pe care merită să le încerci vara asta!

5 noi jocuri de păcănele online pe care merită să le încerci vara asta!
Distribuiţi ştirea!

Începe vara, anotimpul vacanțelor, în care poți sta relaxat pe șezlong și te poți distra la păcănele. Nu e obligatoriu să joci pe bani. Există și jocuri sloturi noi gratis, iar sentimentul atunci când le încerci este la fel de plăcut.

Când ai deja două simboluri identice pe o linie de plată, stai cu „inima la gură” ca să vezi dacă „aterizează” și al treilea simbol. Este o senzație aparte, ca și când joci table cu un prieten și dai 6-6. Pentru o asemenea senzație, iată 5 păcănele lansate recent, pe care ți le recomandăm pentru timpul liber:

1 2 3 BOOM!

Cei de la Relax Gaming au realizat un joc inspirat din poveștile cu pirați, total diferit de cele clasice. Rolele nu se mișcă de jos în sus, ci de la dreapta spre stânga. Câștigurile sunt „explozive”. Concret, de fiecare dată când se formează o combinație care plătește, simbolurile explodează, lăsând locul altora, în cadrul aceleași rotiri.

O altă funcție interesantă este sliding Wilds, reprezentată de bombele care explodează și translatează câteva poziții, transformând pictogramele în bani. Jocul bonus se declanșează atunci când pe ecran se opresc trei tunuri. Fiecare tun trage în proiectil care se comportă ca un sliding Wild, numai că factorul de multiplicare crește o dată cu fiecare câștig.

15 CRYSTAL ROSES: A TALE OF LOVE

Numele jocului are legătură cu cea mai importantă funcție specială: dacă reușești să colecționezi toți cei 15 trandafiri de cristal, se naște o poveste de dragoste ca în cărți, care face ca factorul de multiplicare să fie x100, pentru 15 rotiri gratuite (Legendary Free Spins). În rest, din jocul de bază se obțin câștiguri decente, prințul și prințesa fiind simbolurile care plătesc cel mai bine.

Simbolul Wild este inima de cristal. Aleator, unele învârtiri beneficiază de factor multiplicator (de obicei, x2 sau x3), iar simbolul asociat apare măcar o dată pe role. Dacă există o combinație câștigătoare, atunci plata este semnificativă, în raport cu miza.

20 GOLDEN COINS

EGT a dezvoltat un joc cu 20 de linii de plată. Simbolurile majoritare sunt fructele (strugurii, pepenii, prunele, portocalele, cireșele), dar poate că cea mai așteptată pictogramă este cea a porcului-pușculiță, care apare pe rola 5 și care colectează toate monedele oprite pe ecran în respectiva rundă. Valorile însumate ale monedelor sunt în bani reali.

Șeptarul este simbol Wild. El substituie toate celelalte pictograme, cu excepția Scatter-ului (steluța aurie), a pușculiței și a monedei. Valoarea unui simbol monedă ajunge la 500, așadar, dacă ai noroc, poți câștiga și 1000 de fise la o singură învârtire. Un adevărat jackpot!

3 SECRET CITIES

Ai ocazia să pleci în căutarea orașelor mayașe ascunse în junglă. O exploratoare cu harta civilizațiilor ascunse își croiește drum prin vegetația deasă, sub privirile unor animale periculoase precum pantera neagră și șarpele cu … diamant. Toate descoperirile sunt strălucitoare, din aur și pietre prețioase.

Sunt trei temple care inițiază secvențe de rotiri gratuite și care te ajută să treci la următorul nivel. Dacă parcurgi toate etapele și ajungi la cel templul în care sunt ascunse cele mai bogate comori, plata poate să fie chiar și de 50.000 de fise. Este un joc Megaways, cu 1.024 de combinații posibile de câștig.

40 OF A KING

Este un slot original, în care simbolurile importante sunt pictograme cu desene reprezentând imagini din cazino (jucători, crupieri). Celelalte pictograme nu mai sunt J, Q, K, L, 10,  ca în cazul păcănelelor „obișnuite”, ci cărți de joc cu fața întoarsă în jos, dar de culori diferite. Câștigurile se formează și de la cea mai din dreapta rolă spre stânga.

Cel mai important simbol este „4 of a King”, care se extinde și pe rolele adiacente, mărind considerabil șansa de a se forma combinații câștigătoare. Jucătorii care adună jetoanele de pe masă formează un simbol de top, aducând până la 3.000 de fise.

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamă

Reclamă

Case Pariuri Online

Pariuri Sportive online

Reclamă

Case de pariuri online din Romania

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

www.alternativo.ro

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

RSS Ştiri sportive TVR