Selectați pagina

5 motive pentru care am ales să joc la pariuri online

5 motive pentru care am ales să joc la pariuri online
Distribuiţi ştirea!

După ce vreme de ani de zile am jucat la pariuri în cartier, m-am luat după un prieten și am început să pariez online. La început, am fost un pic reticent, pentru că erau destule necunoscute, însă după câteva zile am început să mă obișnuiesc. Acum, pur și simplu nu mai concep să joc altfel, pentru că am descoperit avantajele acestei forme de joc. Iată câteva dintre acestea:

Abundență de oferte

Operatorii de pariuri online care sunt licențiați în țara noastră concurează pentru a le oferi jucătorilor cele mai bune oferte. Prima dată când am decis să joc online am folosit un cod promoțional Betano, și am descoperit posibilitățile oferite acolo. Pe lângă pachetele de bun-venit, am fost surprins să găsesc și alte tipuri de promoții, cum ar fi pariuri gratuite, pariuri fără risc, misiuni, bonus la pariuri multiple, rambursare la pierderea unor pariuri la limită, bonus pentru pariuri live, bonus pentru pariurile de pe mobil și așa mai departe. Chiar și după ce am început să înțeleg mai bine ce este rulajul și am fost atent la termeni și condiții, am reușit să găsesc destul de multe oferte atractive.

Cote mai bune

Ceea ce-mi place în mod special la pariurile online este că pot alege să joc acolo unde am cota cea mai mare. Atunci când joc pariuri cu 5-10 selecții, cota totală diferă foarte mult de la o agenție la alta, dar chiar și când joc un pariuri individual, pe o cotă mai mare, se pot găsi variante foarte bune dacă ești un pic atent. În plus, anumiți operatori includ o serie de meciuri cu cote mărite în oferta fiecărei zile, așa că uneori pot prinde piețe de pariuri unde marginea casei este de doar 1%.

Comoditate

Cum 90% dintre români dețin un smartphone, pariurile online au devenit accesibile pentru toată lumea, inclusiv pentru persoanele care nu au nici o agenție de pariuri în localitate. Eu am pariat de acasă, de la serviciu, din metrou, de pe stadion și de la terasă, în timp ce vedeam meciul. Îmi place că nu mai depind de nici un orar și că am acces la oferta completă, cu sute de tipuri de pariuri pentru fiecare meci. Totodată, primesc imediat banii în cont după ce câștig pariul și nu mai trebuie să mă deplasez nicăieri. Una peste alta, îmi dau seama cel mai bine de cât confort îmi aduc pariurile online atunci când vremea e foarte urâtă.

Meciuri și pariuri live

Faptul că pot vedea o grămadă de meciuri live pe laptop, tabletă sau telefon, mi se pare extraordinar. Am acces la meciuri oriunde aș fi și chiar la unele pe care nu le-aș putea vedea la TV. Pe lângă asta, pot juca pariuri live instant, fără să risc să nu apuc să joc un pariu pentru că e aglomerat în agenție. Am observat că așa este ușor să testez și tot felul de strategii de pariuri de pe net, pentru că dețin controlul asupra situației.

Pariurile pot fi închise înainte de termen

Dacă ar fi să număr câte bilete am pierdut din cauza ultimului meci de pe bilet, probabil că aș ajunge la un număr cu trei cifre. La pariurile online, se pot închide anumite pariuri. Ce-i drept, nu toate, dar dacă citești regulamentul agenției, vei putea să știi cum stă treaba. În orice caz, folosesc funcția Cash Out atunci când simt că meciul merge în direcția greșită sau pur și simplu dacă sunt mulțumit de câștigul pe care operatorul mi-l propune într-un anumit moment. Nu apelez la ea foarte des, dar știu că este acolo atunci când am nevoie și asta chiar poate face diferența.

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Suntem şi pe Facebook

Calendarul ştirilor

octombrie 2022
L Ma Mi J V S D
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Arhiva Argeş Sport

RSS Ştiri sportive TVR

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

Other