Selectați pagina

(P) S-au finalizat alte 8 padocuri pentru câinii fără stăpân

(P) S-au finalizat alte 8 padocuri pentru câinii fără stăpân
Distribuiţi ştirea!
Cu bucurie, vă anunțăm finalizarea lucrărilor la încă 8 padocuri la adăpostul public pe care noi în gestionăm. În prag de Crăciun, animalele au fost mutate în noile padocuri, mult mai încăpătoare.
Alături de noi a fost și de această data asociația Pfotenhilfe Karlsruhe und Umgebung e. V. din Germania, cea care ne-a sprijinit și în trecut cu materiale de construcție pentru alte 9 pdocuri și a unui spațiu de primire pentru desfășurarea activității de adopție și primire a câinilor aduși din teritoriu, dar și cu mai multe tone de hrană uscată, atât de necesară în anotimpul rece.
De această dată, prietenii din Germania au făcut și o nouă donație în hrană (conserve) dar și peste 100 baloți de fân pentru pregătirea padocurilor pentru sezonul rece. Totodată, aceștia ne sunt alături constant prin promovarea adopțiilor peste hotare.
➡️ Investiții importante în ultimul an
Adăpostul nostru a beneficiat în acest an de lucrări importante, fiind construite în total 29 de padocuri în vederea îmbunățirii condițiilor de trai a patrupedelor cazate aici. Investițiile au fost posibile cu sprijinul a două asociații: Pfotenhilfe Karlsruhe und Umgebung e. V. din Germania și Stitching Hearts din Olanda, cărora le mulțumim încă o dată pentru ajutor.
Societatea noastră face eforturi pentru a ține sub control fenomenul câinilor fără stăpân din oraș, iar odată ajunși în adăpost ne îngrijim de sănătatea și bunăstarea acestora. Prevenirea abandonului, facilitarea recuperării câinilor pierduți, precum și încurajarea adopțiilor sunt de asemenea printre prioritățile noastre.

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Suntem şi pe Facebook

Calendarul ştirilor

august 2022
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Arhiva Argeş Sport

RSS Ştiri sportive TVR